Terug naar Huisstijl

Huisstijl

300,00

Logo, kleurgebruik, typografie en handboek

Categorie:

Beschrijving

Op zoek naar een originele en professionele huisstijl? De huisstijl of corporate identity is een verzameling van elementen die zorgen voor de visuele identiteit van uw merk, bedrijf of organisatie. Deze uitstraling kan vervolgens worden toegepast in alle toekomstige grafische uitingen van drukwerk en webdesign tot presentaties en bedrijfskleding.

Wat kunt u verwachten van een huisstijl?

Een unieke en originele huisstijl die zorgt voor een professionele uitstraling bestaande uit:

Bestelling plaatsen

Om u zo spoedig mogelijk van dienst te kunnen zijn kunt u direct een bestelling plaatsen van de gewenste opdracht(en). Op basis van de briefing ontvangt u een planning van de opdracht(en) via de mail. U kunt de opdracht(en) bevestigen door af te rekenen via iDEAL, PayPal of een directe bankoverschrijving.

Offerte aanvraag

Ontvangt u liever eerst wat meer informatie? Dan kunt u gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen via het contactformulier. Op basis van de briefing ontvangt u een planning en offerte van de opdracht(en) via de mail. U kunt de opdracht(en) bevestigen door de offerte te ondertekenen.

Stappenplan huisstijl

Aan de hand van een duidelijk stappenplan krijgt u volledig inzicht in de werkzaamheden en voortgang van de opdracht.

1. Briefing en analyse

Het is belangrijk om een duidelijk beeld te krijgen wat uw eisen en wensen zijn aan het eindproduct. Daarom ontvang ik graag een uitgebreide omschrijving van de opdracht(en).

2. Aanleveren van materiaal

Voor sommige opdrachten heb ik materiaal van u nodig om te verwerken in het concept. Hierbij moet u denken aan tekst, beeldmateriaal en eventuele voorbeelden.

3. Concept

Het concept is het eerste ontwerp wat u kunt zien als een schets. Op basis van dit concept kunt u op- en aanmerkingen geven die ik kan toepassen in de definitieve huisstijl.

4. Ontwerp

Wanneer de laatste aandachtspunten in het concept zijn verwerkt ontvangt u van mij het volledige pakket via de mail.