Terug naar Huisstijl

Voertuig

150,00

Grafische vormgeving van een voertuig

Categorie:

Beschrijving

Op zoek naar een de grafische vormgeving van een voertuig? Het voertuig dat door u of uw personeel wordt bestuurd kan worden ingezet als effectief marketingmiddel. Doordat het voertuig constant verplaatst wordt het gezien door een grote groep mensen op verschillende locaties. Zo kan uw bus, auto, motor of zelfs uw scooter of fiets dienen als gratis reclame voor verschillende doelgroepen. U kunt kiezen om het complete voertuig te laten wrappen met een speciale folie of bestickering door middel van losse stickers.

Wat kunt u verwachten van de vormgeving van een voertuig?

Professionele grafische vormgeving voor de bestickering, belettering of complete wrap in uw eigen huisstijl en op een voertuig naar keuze.

Bestelling plaatsen

Om u zo spoedig mogelijk van dienst te kunnen zijn kunt u direct een bestelling plaatsen van de gewenste opdracht(en). Op basis van de briefing ontvangt u een planning van de opdracht(en) via de mail. U kunt de opdracht(en) bevestigen door af te rekenen via iDEAL, PayPal of een directe bankoverschrijving.

Offerte aanvraag

Ontvangt u liever eerst wat meer informatie? Dan kunt u gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen via het contactformulier. Op basis van de briefing ontvangt u een planning en offerte van de opdracht(en) via de mail. U kunt de opdracht(en) bevestigen door de offerte te ondertekenen.

Stappenplan vormgeving voertuig

Aan de hand van een duidelijk stappenplan krijgt u volledig inzicht in de werkzaamheden en voortgang van de opdracht.

1. Briefing en analyse

Het is belangrijk om een duidelijk beeld te krijgen wat uw eisen en wensen zijn aan het eindproduct. Daarom ontvang ik graag een uitgebreide omschrijving van de opdracht(en).

2. Aanleveren van materiaal

Voor sommige opdrachten heb ik materiaal van u nodig om te verwerken in het concept. Hierbij moet u denken aan tekst, beeldmateriaal en aanleverspecificaties van de drukkerij.

3. Concept

Het concept is het eerste ontwerp wat u kunt zien als een schets. Op basis van dit concept kunt u op- en aanmerkingen geven die ik kan toepassen in het definitieve ontwerp.

4. Ontwerp

Wanneer de laatste aandachtspunten in het concept zijn verwerkt ontvangt u van mij het definitieve ontwerp via de mail en kan ik eventueel de productie van het eindproduct voor u realiseren.

6. Eindproduct

In specifieke gevallen moet het ontwerp van drukwerk aangeleverd worden bij een drukkerij. Ik kan ook dit proces voor u uit handen nemen en regelen dat het fysieke eindproduct netjes bij u wordt afgeleverd.