Terug naar Reclame

Vormgeving folder

119,00179,00

Grafische vormgeving van een folder

Wis selectie
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: ,

Beschrijving

Een folder is een grafische uiting dat doorgaans wordt gebruikt voor promotie, reclame of verspreiding van informatie. Folders worden in de meeste gevallen gratis uitgereikt aan personen die tot de doelgroep behoren. De verspreiding van folders gebeurt door uitreiking in het openbaar, via de brievenbus of ze liggen op locaties waar de doelgroep zich bevind. Het verschil tussen een folder en een flyer is dat de folder wordt gevouwen, waardoor u meer informatie op het papier kunt verwerken.

Wat kunt u verwachten?

Professionele en opvallende grafische vormgeving van een folder gericht op uw doelgroep, opgemaakt in uw eigen huisstijl en op een formaat naar keuze. De folder kunt u laten drukken en digitaal verspreiden.

Bestelling plaatsen

Om u zo spoedig mogelijk van dienst te kunnen zijn kunt u direct een bestelling plaatsen van de gewenste opdracht(en). Op basis van de briefing ontvangt u een planning van de opdracht(en) via de mail. U kunt de opdracht(en) bevestigen door af te rekenen via iDEAL, PayPal of een directe bankoverschrijving.

Offerte aanvraag

Ontvangt u liever eerst wat meer informatie? Dan kunt u gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen via het contactformulier. Op basis van de briefing ontvangt u een planning en offerte van de opdracht(en) via de mail. U kunt de opdracht(en) bevestigen door de offerte te ondertekenen.

Stappenplan

Aan de hand van een duidelijk stappenplan krijgt u volledig inzicht in de werkzaamheden en voortgang van de opdracht.

1. Briefing en analyse

Het is belangrijk om een duidelijk beeld te krijgen wat uw eisen en wensen zijn aan het eindproduct. Daarom ontvang ik graag een uitgebreide omschrijving van de opdracht(en).

2. Aanleveren van materiaal

Voor sommige opdrachten heb ik materiaal van u nodig om te verwerken in het concept. Hierbij moet u denken aan tekst, beeldmateriaal en aanleverspecificaties van de drukkerij.

3. Concept

Het concept is het eerste ontwerp wat u kunt zien als een schets. Op basis van dit concept kunt u op- en aanmerkingen geven die ik kan toepassen in het definitieve ontwerp.

4. Ontwerp

Wanneer de laatste aandachtspunten in het concept zijn verwerkt ontvangt u van mij het definitieve ontwerp via de mail en kan ik eventueel de productie van het eindproduct voor u realiseren.

6. Eindproduct

In specifieke gevallen moet het ontwerp van drukwerk aangeleverd worden bij een drukkerij. Ik kan ook dit proces voor u uit handen nemen en regelen dat het fysieke eindproduct netjes bij u wordt afgeleverd.