Terug naar Huisstijl

Huisstijl

Logo, kleurgebruik, typografie en handboek

Categorie:

Beschrijving

Op zoek naar een originele en professionele huisstijl? De huisstijl of corporate identity is een verzameling van elementen die zorgen voor de visuele identiteit van uw merk, bedrijf of organisatie. Deze uitstraling kan vervolgens worden toegepast in alle toekomstige grafische uitingen van drukwerk en webdesign tot presentaties en bedrijfskleding.

Vormgeving huisstijl

Een unieke en originele huisstijl die zorgt voor een professionele uitstraling bestaande uit:

  • Logo ontwerp
  • Kleurgebruik
  • Typografie
  • Huisstijl handboek

Aan de hand van een duidelijk stappenplan krijgt u volledig inzicht in de werkzaamheden en voortgang van de opdracht.

1. Briefing en analyse

Het is belangrijk om een duidelijk beeld te krijgen wat uw eisen en wensen zijn aan het eindproduct. Daarom ontvang ik graag een uitgebreide omschrijving van de opdracht(en).

2. Aanleveren van materiaal

Voor sommige opdrachten heb ik materiaal van u nodig om te verwerken in het concept. Hierbij moet u denken aan tekst, beeldmateriaal en eventuele voorbeelden.

3. Concept

Het concept is het eerste ontwerp wat u kunt zien als een schets. Op basis van dit concept kunt u op- en aanmerkingen geven die ik kan toepassen in het definitieve ontwerp.

4. Ontwerp

Wanneer de laatste aandachtspunten in het concept zijn verwerkt ontvangt u van mij het definitieve ontwerp via de mail.

Offerte aanvraag

U kunt gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen via het contactformulier. Op basis van de briefing ontvangt u een planning en offerte van de opdracht(en) via de mail. U kunt de opdracht(en) bevestigen door de offerte te ondertekenen.