Terug naar Video

Leader video

150,00300,00

Montage van leaders

Wis selectie
Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Op zoek naar een leader voor uw video’s? Films, televisieprogramma’s, YouTube video’s en vlogs beginnen allemaal met een intro en eindigen met een outro. Een intro video of leader bestaat meestal uit een logo animatie gecombineerd met korte fragmenten. Een outro video of eindleader bevat vaak een aftiteling of teaser.

Wat kunt u verwachten van een leader video?

Professionele leader video in HD kwaliteit die u als intro aan het begin en als outro aan het einde van uw video’s kunt plaatsen.

Bestelling plaatsen

Om u zo spoedig mogelijk van dienst te kunnen zijn kunt u direct een bestelling plaatsen van de gewenste opdracht(en). Op basis van de briefing ontvangt u een planning van de opdracht(en) via de mail. U kunt de opdracht(en) bevestigen door af te rekenen via iDEAL, PayPal of een directe bankoverschrijving.

Offerte aanvraag

Ontvangt u liever eerst wat meer informatie? Dan kunt u gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen via het contactformulier. Op basis van de briefing ontvangt u een planning en offerte van de opdracht(en) via de mail. U kunt de opdracht(en) bevestigen door de offerte te ondertekenen.

Stappenplan leader video

Aan de hand van een duidelijk stappenplan krijgt u volledig inzicht in de werkzaamheden en voortgang van de opdracht.

1. Briefing en analyse

Het is belangrijk om een duidelijk beeld te krijgen wat uw eisen en wensen zijn aan het eindproduct. Daarom ontvang ik graag een uitgebreide omschrijving van de opdracht(en).

2. Aanleveren van materiaal

Voor sommige opdrachten heb ik materiaal van u nodig om te verwerken in het concept. Hierbij moet u denken aan tekst, beeldmateriaal en eventuele voorbeelden.

3. Concept

Het concept is de eerste opzet van de video’s. Op basis van dit concept kunt u op- en aanmerkingen geven die ik kan toepassen in de definitieve video’s.

4. Eindmontage

Wanneer de laatste aandachtspunten in het concept zijn verwerkt ontvangt u van mij de definitieve video’s via de mail.

Extra informatie

Leader

Intro, Outro, Intro en outro