Een website, webshop en social media zijn handige middelen om online producten te verkopen of diensten aan te bieden. Een goede webdesign en social media zijn dan ook cruciaal in het digitale tijdperk. De meeste mensen gebruiken zoekmachines als Google en YouTube om producten, diensten of informatie te vinden. Daarom is het verstandig om als merk, bedrijf of organisatie een professionele webdesign en social media te hebben om online gevonden te worden.

Eventueel kan uw website of webshop gekoppeld worden aan een gebruiksvriendelijk management systeem. Zo kunt u zelf gemakkelijk uw eigen website of webshop beheren. Daarnaast is het belangrijk dat uw webdesign schaalbaar is voor een goede presentatie op verschillende laptops, tablets en smartphones.

Tegenwoordig maakt bijna iedereen gebruik van social media. In Nederland wordt de meeste tijd doorgebracht op Instagram, Facebook, YouTube, Twitter en LinkedIn. Maar het opzetten en beheren van social media kanalen kan veel tijd in beslag nemen die u beter aan andere werkzaamheden kunt besteden.

  • Online producten verkopen of diensten aanbieden
  • Een platform om te communiceren met uw volgers
  • Online informatie verspreiden

Wizarts kan u helpen met het ontwerpen, bouwen en beheren van uw website, webshop en social media kanalen.