Een beeld zegt meer dan duizend woorden en video’s en animaties bestaan al snel uit meer dan duizend beelden. Zo kan er in een korte tijd een heleboel informatie overgebracht worden naar de kijkers van de video. Bewegende beelden trekken sneller de aandacht van het publiek dan stilstaand beeldmateriaal. Daarnaast kan er handig gebruik gemaakt worden van audio door de juiste geluiden en muziek af te stemmen op de gebeurtenissen in de video. Video’s en animaties kunnen ingezet worden als presentatie, reclame of entertainment op televisie, YouTube, websites en social media.

De afkorting NFT staat voor non-fungible token. Een NFT is een koppeling op een blockchain van een account aan een digitaal bestand. NFT is een manier om eigenaarschap te koppelen aan digitale afbeeldingen, video of audio door middel van een smart contract. Bent u op zoek naar een animatie om aan te bieden als NFT? Neem vandaag nog contact op via het contactformulier voor meer informatie over het ontwikkelen van een NFT.

  • Merk, bedrijf of organisatie promoten
  • Aandacht trekken met bewegende beelden
  • Beeldmateriaal voor televisie, YouTube, websites of social media

Wizarts kan u helpen met het filmen, monteren en animeren van bewegende of stilstaande beelden voor video’s en animaties.