Tegenwoordig hebben mensen weinig zin en vooral geen tijd om grote lappen tekst te lezen. Door gebruik te maken van duidelijke foto’s en illustraties wordt uw boodschap sneller duidelijk gemaakt. Het internet staat vol met mooie plaatjes maar zelfgemaakte originele foto’s en tekeningen maken het geloofwaardig en betrouwbaar.

Daarnaast mag niet elke afbeelding van Google of Instagram zomaar gebruikt of bewerkt worden in verband met het auteursrecht. Om boetes te voorkomen is het belangrijk gebruik te maken van eigen beeldmateriaal. Zo heeft u zelf de rechten over uw eigen beelden en kunt u deze veilig gebruiken in uw drukwerk, website en social media.

De afkorting NFT staat voor non-fungible token. Een NFT is een koppeling op een blockchain van een account aan een digitaal bestand. NFT is een manier om eigenaarschap te koppelen aan digitale afbeeldingen, video of audio door middel van een smart contract. Bent u op zoek naar een afbeelding of illustratie om aan te bieden als NFT? Neem vandaag nog contact op via het contactformulier voor meer informatie over het ontwerpen van een NFT.

  • Een beeld zegt meer dan duizend woorden
  • Informatie of sfeer overbrengen met behulp van beelden
  • Hoge kwaliteit foto’s en illustraties

Wizarts kan u helpen met het (digitaal) tekenen van illustraties of bewerken van uw aangeleverde foto’s en tekeningen.