Terug naar Webdesign

Narrowcasting content

30,00

Grafische vormgeving van narrowcasting content per pagina

Categorie:

Beschrijving

Op zoek naar de grafische vormgeving voor narrowcasting content? Narrowcasting of digital signage is een gerichte verspreiding van realtime informatie en inhoud door middel van interactieve schermen. Deze schermen worden voornamelijk geplaatst bij de kassa, toonbank, receptie, wachtkamer, kantine, kantoor, showroom of in de winkel om bezoekers te informeren en tegelijkertijd de wachttijd te verzachten.

Wat kunt u verwachten van de vormgeving voor narrowcasting content?

Professionele grafische vormgeving van narrowcasting content die u kunt presenteren op uw beeldscherm(en). Narrowcasting content bestaat voornamelijk uit het laatste nieuws, het weerbericht, openingstijden en andere informatie gericht op de doelgroep.

Bestelling plaatsen

Om u zo spoedig mogelijk van dienst te kunnen zijn kunt u direct een bestelling plaatsen van de gewenste opdracht(en). Op basis van de briefing ontvangt u een planning van de opdracht(en) via de mail. U kunt de opdracht(en) bevestigen door af te rekenen via iDEAL, PayPal of een directe bankoverschrijving.

Offerte aanvraag

Ontvangt u liever eerst wat meer informatie? Dan kunt u gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen via het contactformulier. Op basis van de briefing ontvangt u een planning en offerte van de opdracht(en) via de mail. U kunt de opdracht(en) bevestigen door de offerte te ondertekenen.

Stappenplan vormgeving narrowcasting content

Aan de hand van een duidelijk stappenplan krijgt u volledig inzicht in de werkzaamheden en voortgang van de opdracht.

1. Briefing en analyse

Het is belangrijk om een duidelijk beeld te krijgen wat uw eisen en wensen zijn aan het eindproduct. Daarom ontvang ik graag een uitgebreide omschrijving van de opdracht(en).

2. Aanleveren van materiaal

Voor sommige opdrachten heb ik materiaal van u nodig om te verwerken in het concept. Hierbij moet u denken aan tekst, beeldmateriaal en eventuele voorbeelden.

3. Concept

Het concept is het eerste ontwerp wat u kunt zien als een schets. Op basis van dit concept kunt u op- en aanmerkingen geven die ik kan toepassen in het definitieve ontwerp.

4. Ontwerp

Wanneer de laatste aandachtspunten in het concept zijn verwerkt ontvangt u van mij het definitieve ontwerp via de mail.