Terug naar Beeldmateriaal

Artwork

Artwork van een muziekuitgave

Categorie:

Beschrijving

Op zoek naar creatieve artwork? In de tijd dat er nog veel fysieke platen en cd’s met muziek werden uitgebracht was er veel aandacht voor de grafische vormgeving van de platenhoes of het cd-hoesje. In de tegenwoordige tijd van het downloaden en streamen van muziek wordt het zogenoemde artwork voor een album of single vooral digitaal gebruikt in platformen als YouTube, Spotify, Apple Music en Deezer.

Artwork

Professionele grafische vormgeving van een album of single cover die gebruikt kan worden als platenhoes, cd-hoesje of als artwork in streaming platformen als YouTube, Spotify, Apple Music en Deezer. Aan de hand van een duidelijk stappenplan krijgt u volledig inzicht in de werkzaamheden en voortgang van de opdracht.

1. Briefing en analyse

Het is belangrijk om een duidelijk beeld te krijgen wat uw eisen en wensen zijn aan het eindproduct. Daarom ontvang ik graag een uitgebreide omschrijving van de opdracht(en).

2. Aanleveren van materiaal

Voor sommige opdrachten heb ik materiaal van u nodig om te verwerken in het concept. Hierbij moet u denken aan tekst, beeldmateriaal en aanleverspecificaties van de drukkerij.

3. Concept

Het concept is het eerste ontwerp wat u kunt zien als een schets. Op basis van dit concept kunt u op- en aanmerkingen geven die ik kan toepassen in het definitieve ontwerp.

4. Ontwerp

Wanneer de laatste aandachtspunten in het concept zijn verwerkt ontvangt u van mij het definitieve ontwerp via de mail en kan ik eventueel de productie van het eindproduct voor u realiseren.

5. Eindproduct

In specifieke gevallen moet het ontwerp van drukwerk aangeleverd worden bij een drukkerij. Ik kan ook dit proces voor u uit handen nemen en regelen dat het fysieke eindproduct netjes bij u wordt afgeleverd.

Offerte aanvraag

U kunt gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen via het contactformulier. Op basis van de briefing ontvangt u een planning en offerte van de opdracht(en) via de mail. U kunt de opdracht(en) bevestigen door de offerte te ondertekenen.

Extra informatie

Bedrukking

Enkelzijdig, Dubbelzijdig