Terug naar Beeldmateriaal

Fotobewerking

Bewerken van foto’s

Categorie:

Beschrijving

Op zoek naar professionele fotobewerking? Foto’s kunnen op veel verschillende manieren bewerkt worden. Met digitale beeldbewerking kunnen we foto’s retoucheren, beelden manipuleren en specifieke elementen vrijstaand maken. De mogelijkheden in Photoshop zijn eindeloos en worden gebruikt om het uiteindelijke plaatje perfect te maken.

Fotobewerking

Met behulp van het programma Adobe Photoshop kan ik uw foto’s optimaliseren door onder andere beelden te verscherpen, kleuren te corrigeren en het contrast aan te passen. De technieken, filters en effecten die worden gebruikt zijn afhankelijk van hoe en waar de beelden gebruikt gaan worden. Aan de hand van een duidelijk stappenplan krijgt u volledig inzicht in de werkzaamheden en voortgang van de opdracht.

1. Briefing en analyse

Het is belangrijk om een duidelijk beeld te krijgen wat uw eisen en wensen zijn aan het eindproduct. Daarom ontvang ik graag een uitgebreide omschrijving van de opdracht(en).

2. Aanleveren van materiaal

U kunt de betreffende foto’s aanleveren via de mail en eventueel kan ik de foto’s regelen die u nodig hebt.

3. Concept

In de conceptfase ontvangt u de eerste bewerking van de foto’s. Op basis van deze foto’s kunt u op- en aanmerkingen geven die ik kan toepassen in de definitieve foto’s.

4. Fotobewerking

Wanneer de laatste aandachtspunten in het concept zijn verwerkt ontvangt u van mij de definitieve foto’s via de mail.

Offerte aanvraag

U kunt gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen via het contactformulier. Op basis van de briefing ontvangt u een planning en offerte van de opdracht(en) via de mail. U kunt de opdracht(en) bevestigen door de offerte te ondertekenen.