Terug naar Beeldmateriaal

Illustratie

Digitale tekening

Categorie:

Beschrijving

Op zoek naar een creatieve illustratie? Digitale illustraties kunnen dienen als visuele toelichting, kunst of decoratie. Een technische illustratie is een tekening die gebruikt kan worden bij het maken van objecten of bijvoorbeeld een plattegrond die ingezet kan worden als routeplanner. Artistieke tekeningen worden vooral gebruikt als toelichting van een tekst of als een kunstvoorwerp ter decoratie.

Illustratie

Met behulp van het programma Adobe Illustrator maak ik scherpe digitale illustraties die op elk gewenst formaat gebruikt kunnen worden in drukwerk en digitale uitingen. Tevens is het mogelijk om uw zelfgemaakte tekeningen te laten digitaliseren. Aan de hand van een duidelijk stappenplan krijgt u volledig inzicht in de werkzaamheden en voortgang van de opdracht.

1. Briefing en analyse

Het is belangrijk om een duidelijk beeld te krijgen wat uw eisen en wensen zijn aan het eindproduct. Daarom ontvang ik graag een uitgebreide omschrijving van de opdracht(en).

2. Aanleveren van materiaal

Voor sommige opdrachten heb ik materiaal van u nodig om te verwerken in het concept. Hierbij moet u denken aan tekst, beeldmateriaal en aanleverspecificaties van de drukkerij.

3. Concept

Het concept is het eerste ontwerp wat u kunt zien als een schets. Op basis van dit concept kunt u op- en aanmerkingen geven die ik kan toepassen in het definitieve ontwerp.

4. Ontwerp

Wanneer de laatste aandachtspunten in het concept zijn verwerkt ontvangt u van mij het definitieve ontwerp via de mail.

Offerte aanvraag

U kunt gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen via het contactformulier. Op basis van de briefing ontvangt u een planning en offerte van de opdracht(en) via de mail. U kunt de opdracht(en) bevestigen door de offerte te ondertekenen.