Terug naar Beeldmateriaal

Infographic

Grafisch ontwerp van een infographic

Categorie:

Beschrijving

Op zoek naar een duidelijke infographic? In sommige gevallen is het lastig om alleen met woorden bepaalde informatie over te brengen. Om een tekst duidelijker te maken kan er een informatieve illustratie ingezet worden. Deze zogenoemde infographics worden voornamelijk gebruikt om een overzicht te geven van verschillende gegevens en statistieken door middel van grafieken, diagrammen en pictogrammen.

Infographic

Professionele grafische vormgeving van een duidelijke infographic op basis van de gegevens en statistieken die u wilt overbrengen. Aan de hand van een duidelijk stappenplan krijgt u volledig inzicht in de werkzaamheden en voortgang van de opdracht.

1. Briefing en analyse

Het is belangrijk om een duidelijk beeld te krijgen wat uw eisen en wensen zijn aan het eindproduct. Daarom ontvang ik graag een uitgebreide omschrijving van de opdracht(en).

2. Aanleveren van materiaal

Voor sommige opdrachten heb ik materiaal van u nodig om te verwerken in het concept. Hierbij moet u denken aan tekst, beeldmateriaal en eventuele voorbeelden.

3. Concept

Het concept is het eerste ontwerp wat u kunt zien als een schets. Op basis van dit concept kunt u op- en aanmerkingen geven die ik kan toepassen in het definitieve ontwerp.

4. Ontwerp

Wanneer de laatste aandachtspunten in het concept zijn verwerkt ontvangt u van mij het definitieve ontwerp via de mail.

Offerte aanvraag

U kunt gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen via het contactformulier. Op basis van de briefing ontvangt u een planning en offerte van de opdracht(en) via de mail. U kunt de opdracht(en) bevestigen door de offerte te ondertekenen.