Terug naar Beeldmateriaal

Presentatie

Grafische vormgeving van een presentatie

Categorie:

Beschrijving

Op zoek naar de grafische vormgeving van een presentatie? Een presentatie is bedoeld om bepaalde informatie over te brengen aan specifieke personen of een grote groep mensen. Presenteren is een stuk gemakkelijker met behulp van een reeks dia’s of slides die de rode draad in de presentatie weergeeft. Microsoft Powerpoint, Apple Keynote, Google Slides en Prezi zijn veelgebruikte programma‘s om uw presentatie vorm te geven.

Vormgeving presentatie

Professionele grafische vormgeving van een presentatie opgemaakt in uw eigen huisstijl. Op basis van de inhoud van uw presentatie kan ik een aantal duidelijke en overzichtelijke dia’s of slides vormgeven door middel van steekwoorden en beeldmateriaal. Aan de hand van een duidelijk stappenplan krijgt u volledig inzicht in de werkzaamheden en voortgang van de opdracht.

1. Briefing en analyse

Het is belangrijk om een duidelijk beeld te krijgen wat uw eisen en wensen zijn aan het eindproduct. Daarom ontvang ik graag een uitgebreide omschrijving van de opdracht(en).

2. Aanleveren van materiaal

Voor sommige opdrachten heb ik materiaal van u nodig om te verwerken in het concept. Hierbij moet u denken aan tekst, beeldmateriaal en eventuele voorbeelden.

3. Concept

Het concept is het eerste ontwerp wat u kunt zien als een schets. Op basis van dit concept kunt u op- en aanmerkingen geven die ik kan toepassen in het definitieve ontwerp.

4. Ontwerp

Wanneer de laatste aandachtspunten in het concept zijn verwerkt ontvangt u van mij het definitieve ontwerp via de mail.

Offerte aanvraag

U kunt gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen via het contactformulier. Op basis van de briefing ontvangt u een planning en offerte van de opdracht(en) via de mail. U kunt de opdracht(en) bevestigen door de offerte te ondertekenen.

Extra informatie

Pagina's

8, 12, 16, 20, 24, 28, 32