Terug naar Beeldmateriaal

Tattoo ontwerp

Grafische ontwerp van een tatoeage

Categorie:

Beschrijving

Op zoek naar een origineel tattoo ontwerp? Een tatoeage of tattoo is een permanente versiering van het lichaam dat door middel van inkt in de huid wordt aangebracht. Daarom is het van groot belang dat u tevreden bent met het ontwerp van uw tatoeage. De meeste tatoeages bestaan uit tekeningen, teksten of patronen die worden gezet met zwarte inkt of een combinatie van verschillende tinten en kleuren.

Tattoo ontwerp

Een origineel ontwerp voor een tatoeage in een tattoo stijl naar keuze en gebaseerd op een aantal voorbeelden. Het digitale ontwerp kan op een stencil worden geprint die vervolgens op de huid wordt aangebracht. Het ontwerpen van een tattoo gebeurt meestal in overleg met de tatoeëerder om zeker te zijn dat deze de technieken van uw gekozen stijl beheerst. Aan de hand van een duidelijk stappenplan krijgt u volledig inzicht in de werkzaamheden en voortgang van de opdracht.

1. Briefing en analyse

Het is belangrijk om een duidelijk beeld te krijgen wat uw eisen en wensen zijn aan het eindproduct. Daarom ontvang ik graag een uitgebreide omschrijving van de opdracht(en).

2. Aanleveren van materiaal

Voor sommige opdrachten heb ik materiaal van u nodig om te verwerken in het concept. Hierbij moet u denken aan tekst, beeldmateriaal en eventuele voorbeelden.

3. Concept

Het concept is het eerste ontwerp wat u kunt zien als een schets. Op basis van dit concept kunt u op- en aanmerkingen geven die ik kan toepassen in het definitieve ontwerp.

4. Ontwerp

Wanneer de laatste aandachtspunten in het concept zijn verwerkt ontvangt u van mij het definitieve ontwerp via de mail.

Offerte aanvraag

U kunt gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen via het contactformulier. Op basis van de briefing ontvangt u een planning en offerte van de opdracht(en) via de mail. U kunt de opdracht(en) bevestigen door de offerte te ondertekenen.