Terug naar Beeldmateriaal

YouTube thumbnail

Grafische vormgeving van een YouTube thumbnail

Categorie:

Beschrijving

Op zoek naar grafische vormgeving van een YouTube thumbnail? Thumbnails geven de bezoekers van YouTube een eerste indruk van de video’s. U kunt kiezen voor een standaard screenshot uit de betreffende video of voor een afbeelding die opvalt tussen alle andere thumbnails. Een opvallende vormgeving van de thumbnail zorgt ervoor dat kijkers eerder op uw video zullen klikken.

Vormgeving YouTube thumbnail

Professionele en hoge kwaliteit afbeeldingen die u kunt gebruiken als thumbnails van YouTube video’s. Aan de hand van een duidelijk stappenplan krijgt u volledig inzicht in de werkzaamheden en voortgang van de opdracht.

1. Briefing en analyse

Het is belangrijk om een duidelijk beeld te krijgen wat uw eisen en wensen zijn aan het eindproduct. Daarom ontvang ik graag een uitgebreide omschrijving van de opdracht(en).

2. Aanleveren van materiaal

Voor sommige opdrachten heb ik materiaal van u nodig om te verwerken in het concept. Hierbij moet u denken aan tekst, beeldmateriaal en eventuele voorbeelden.

3. Concept

Het concept is het eerste ontwerp wat u kunt zien als een schets. Op basis van dit concept kunt u op- en aanmerkingen geven die ik kan toepassen in het definitieve ontwerp.

4. Ontwerp

Wanneer de laatste aandachtspunten in het concept zijn verwerkt ontvangt u van mij het definitieve ontwerp via de mail.

Offerte aanvraag

U kunt gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen via het contactformulier. Op basis van de briefing ontvangt u een planning en offerte van de opdracht(en) via de mail. U kunt de opdracht(en) bevestigen door de offerte te ondertekenen.