Terug naar Drukwerk

Brochure

Grafische vormgeving van een brochure, magazine of tijdschrift

Categorie:

Beschrijving

Op zoek naar de grafische vormgeving van een brochure of magazine? Brochures bestaan doorgaans uit enkele pagina’s en worden vooral ingezet om een specifieke doelgroep te informeren. Een magazine of tijdschrift is een uitgebreid blad dat gevuld is met verschillende artikelen en eventuele advertenties. Magazines en tijdschriften worden gebruikt als bedrijfsbladen en vakbladen met zakelijke doeleinden of als publieksbladen voor nieuwsverspreiding en entertainment.

Vormgeving brochure

Professionele grafische vormgeving van een brochure, magazine of tijdschrift als drukwerk of in digitale vorm. Aan de hand van een duidelijk stappenplan krijgt u volledig inzicht in de werkzaamheden en voortgang van de opdracht.

1. Briefing en analyse

Het is belangrijk om een duidelijk beeld te krijgen wat uw eisen en wensen zijn aan het eindproduct. Daarom ontvang ik graag een uitgebreide omschrijving van de opdracht(en).

2. Aanleveren van materiaal

Voor sommige opdrachten heb ik materiaal van u nodig om te verwerken in het concept. Hierbij moet u denken aan tekst, beeldmateriaal en aanleverspecificaties van de drukkerij.

3. Concept

Het concept is het eerste ontwerp wat u kunt zien als een schets. Op basis van dit concept kunt u op- en aanmerkingen geven die ik kan toepassen in het definitieve ontwerp.

4. Ontwerp

Wanneer de laatste aandachtspunten in het concept zijn verwerkt ontvangt u van mij het definitieve ontwerp via de mail en kan ik eventueel de productie van het eindproduct voor u realiseren.

5. Eindproduct

In specifieke gevallen moet het ontwerp van drukwerk aangeleverd worden bij een drukkerij. Ik kan ook dit proces voor u uit handen nemen en regelen dat het fysieke eindproduct netjes bij u wordt afgeleverd.

Offerte aanvraag

U kunt gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen via het contactformulier. Op basis van de briefing ontvangt u een planning en offerte van de opdracht(en) via de mail. U kunt de opdracht(en) bevestigen door de offerte te ondertekenen.

Extra informatie

Formaat

A3, A4, A5, A6, A7, Ander formaat

Pagina's

8, 12, 16, 20, 24, 28, 32, 36, 40, 44, 48, 52, 56, 60, 64