Terug naar Drukwerk

Etiket

Grafische vormgeving van etikettering

Categorie:

Beschrijving

Op zoek naar de grafische vormgeving van een etiket voor uw producten? De grafische vormgeving van een etiket of label is minstens zo belangrijk als de vormgeving van de verpakking van het product. Het etiket heeft doorgaans dezelfde stijl als de verpakking en geeft meer duidelijkheid over de inhoud. In de grafische vormgeving van het etiket worden ook eventuele ingrediënten, een gebruiksaanwijzing en het artikelnummer met streepjescode verwerkt.

Vormgeving etiket

Professionele en opvallende grafische vormgeving van een etiket of label gericht op uw doelgroep en opgemaakt op een formaat naar keuze. Aan de hand van een duidelijk stappenplan krijgt u volledig inzicht in de werkzaamheden en voortgang van de opdracht.

1. Briefing en analyse

Het is belangrijk om een duidelijk beeld te krijgen wat uw eisen en wensen zijn aan het eindproduct. Daarom ontvang ik graag een uitgebreide omschrijving van de opdracht(en).

2. Aanleveren van materiaal

Voor sommige opdrachten heb ik materiaal van u nodig om te verwerken in het concept. Hierbij moet u denken aan tekst, beeldmateriaal en aanleverspecificaties van de drukkerij.

3. Concept

Het concept is het eerste ontwerp wat u kunt zien als een schets. Op basis van dit concept kunt u op- en aanmerkingen geven die ik kan toepassen in het definitieve ontwerp.

4. Ontwerp

Wanneer de laatste aandachtspunten in het concept zijn verwerkt ontvangt u van mij het definitieve ontwerp via de mail en kan ik eventueel de productie van het eindproduct voor u realiseren.

5. Eindproduct

In specifieke gevallen moet het ontwerp van drukwerk aangeleverd worden bij een drukkerij. Ik kan ook dit proces voor u uit handen nemen en regelen dat het fysieke eindproduct netjes bij u wordt afgeleverd.

Offerte aanvraag

U kunt gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen via het contactformulier. Op basis van de briefing ontvangt u een planning en offerte van de opdracht(en) via de mail. U kunt de opdracht(en) bevestigen door de offerte te ondertekenen.