Terug naar Drukwerk

Kalender

Grafische vormgeving van een kalender

Categorie:

Beschrijving

Op zoek de grafische vormgeving van een originele kalender? Een kalender of planner zorgt voor een duidelijk overzicht van de planning in een bepaalde periode. De kalender word veelal dagelijks bekeken en blijft een week, maand of zelf een jaar lang hangen. Daarom is het belangrijk dat de grafische vormgeving van een kalender aantrekkelijk is om naar te kijken.

Vormgeving kalender

Professionele grafische vormgeving van een kalender of planner met een duidelijk overzicht van dagen, weken, maanden en jaren. U kunt kiezen uit een jaarkalender, maandkalender, weekkalender of scheurkalender opgemaakt op een formaat naar keuze. Aan de hand van een duidelijk stappenplan krijgt u volledig inzicht in de werkzaamheden en voortgang van de opdracht.

1. Briefing en analyse

Het is belangrijk om een duidelijk beeld te krijgen wat uw eisen en wensen zijn aan het eindproduct. Daarom ontvang ik graag een uitgebreide omschrijving van de opdracht(en).

2. Aanleveren van materiaal

Voor sommige opdrachten heb ik materiaal van u nodig om te verwerken in het concept. Hierbij moet u denken aan tekst, beeldmateriaal en aanleverspecificaties van de drukkerij.

3. Concept

Het concept is het eerste ontwerp wat u kunt zien als een schets. Op basis van dit concept kunt u op- en aanmerkingen geven die ik kan toepassen in het definitieve ontwerp.

4. Ontwerp

Wanneer de laatste aandachtspunten in het concept zijn verwerkt ontvangt u van mij het definitieve ontwerp via de mail en kan ik eventueel de productie van het eindproduct voor u realiseren.

5. Eindproduct

In specifieke gevallen moet het ontwerp van drukwerk aangeleverd worden bij een drukkerij. Ik kan ook dit proces voor u uit handen nemen en regelen dat het fysieke eindproduct netjes bij u wordt afgeleverd.

Offerte aanvraag

U kunt gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen via het contactformulier. Op basis van de briefing ontvangt u een planning en offerte van de opdracht(en) via de mail. U kunt de opdracht(en) bevestigen door de offerte te ondertekenen.

Extra informatie

Pagina's

12, 52, 365