Terug naar Drukwerk

Menukaart

Grafische vormgeving van een menukaart

Categorie:

Beschrijving

Op zoek naar de grafische vormgeving van een menukaart? Menukaarten zijn niet weg te denken uit de horeca. Van hotels en restaurants tot cafés en snackbars, de menukaart is een van de belangrijkste elementen in elke horeca onderneming. Een aantrekkelijke menukaart laat uw bezoekers besluiten om een aankoop te doen en te blijven zitten. Daarom is de grafische vormgeving van een menukaart belangrijk voor duidelijke communicatie en een professionele uitstraling voor de consument.

Vormgeving menukaart

Professionele en duidelijke grafische vormgeving van een fysieke of digitale menukaart, opgemaakt in de huisstijl van uw bestaande of startende horeca onderneming. Aan de hand van een duidelijk stappenplan krijgt u volledig inzicht in de werkzaamheden en voortgang van de opdracht.

1. Briefing en analyse

Het is belangrijk om een duidelijk beeld te krijgen wat uw eisen en wensen zijn aan het eindproduct. Daarom ontvang ik graag een uitgebreide omschrijving van de opdracht(en).

2. Aanleveren van materiaal

Voor sommige opdrachten heb ik materiaal van u nodig om te verwerken in het concept. Hierbij moet u denken aan tekst, beeldmateriaal en aanleverspecificaties van de drukkerij.

3. Concept

Het concept is het eerste ontwerp wat u kunt zien als een schets. Op basis van dit concept kunt u op- en aanmerkingen geven die ik kan toepassen in het definitieve ontwerp.

4. Ontwerp

Wanneer de laatste aandachtspunten in het concept zijn verwerkt ontvangt u van mij het definitieve ontwerp via de mail en kan ik eventueel de productie van het eindproduct voor u realiseren.

5. Eindproduct

In specifieke gevallen moet het ontwerp van drukwerk aangeleverd worden bij een drukkerij. Ik kan ook dit proces voor u uit handen nemen en regelen dat het fysieke eindproduct netjes bij u wordt afgeleverd.

Offerte aanvraag

U kunt gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen via het contactformulier. Op basis van de briefing ontvangt u een planning en offerte van de opdracht(en) via de mail. U kunt de opdracht(en) bevestigen door de offerte te ondertekenen.

Extra informatie

Bedrukking

Enkelzijdig, Dubbelzijdig