Terug naar Drukwerk

Verpakking

Grafische vormgeving van verpakking

Categorie:

Beschrijving

Op zoek naar de grafische vormgeving van verpakking voor uw producten? De meeste producten worden verpakt in kartonnen doosjes tot plastic of papieren zakjes. De grafische vormgeving van een productverpakking zegt veel over de inhoud en is vaak een reden waarop consumenten besluiten een aankoop te doen. Zo kun je met typografie, vorm en kleur de sfeer bepalen van het product en de aandacht trekken van de consument. In de grafische vormgeving van de verpakking worden ook eventuele ingrediënten, een gebruiksaanwijzing en het artikelnummer met streepjescode verwerkt.

Vormgeving verpakking

Professionele en opvallende grafische vormgeving van verpakkingsmateriaal gericht op uw doelgroep en opgemaakt op een formaat naar keuze. Aan de hand van een duidelijk stappenplan krijgt u volledig inzicht in de werkzaamheden en voortgang van de opdracht.

1. Briefing en analyse

Het is belangrijk om een duidelijk beeld te krijgen wat uw eisen en wensen zijn aan het eindproduct. Daarom ontvang ik graag een uitgebreide omschrijving van de opdracht(en).

2. Aanleveren van materiaal

Voor sommige opdrachten heb ik materiaal van u nodig om te verwerken in het concept. Hierbij moet u denken aan tekst, beeldmateriaal en aanleverspecificaties van de drukkerij.

3. Concept

Het concept is het eerste ontwerp wat u kunt zien als een schets. Op basis van dit concept kunt u op- en aanmerkingen geven die ik kan toepassen in het definitieve ontwerp.

4. Ontwerp

Wanneer de laatste aandachtspunten in het concept zijn verwerkt ontvangt u van mij het definitieve ontwerp via de mail en kan ik eventueel de productie van het eindproduct voor u realiseren.

5. Eindproduct

In specifieke gevallen moet het ontwerp van drukwerk aangeleverd worden bij een drukkerij. Ik kan ook dit proces voor u uit handen nemen en regelen dat het fysieke eindproduct netjes bij u wordt afgeleverd.

Offerte aanvraag

U kunt gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen via het contactformulier. Op basis van de briefing ontvangt u een planning en offerte van de opdracht(en) via de mail. U kunt de opdracht(en) bevestigen door de offerte te ondertekenen.