Terug naar Drukwerk

Waardebon

Grafische vormgeving van een waardebon

Categorie:

Beschrijving

Op zoek naar de grafische vormgeving van een waardebon? Een waardebon of cadeaubon is een stuk papier of karton dat een specifieke waarde heeft. Waardebonnen kunnen ingeleverd worden in ruil voor bepaalde goederen of diensten. Een andere variatie van een waardebon is de tegoedbon. Wanneer een product wordt geretourneerd worden er in sommige gevallen tegoedbonnen uitgegeven in plaats van geld.

Vormgeving waardebon

Professionele grafische vormgeving van een waardebon, cadeaubon of tegoedbon. De bon kan worden opgemaakt in uw eigen huisstijl en op een formaat naar keuze. Aan de hand van een duidelijk stappenplan krijgt u volledig inzicht in de werkzaamheden en voortgang van de opdracht.

1. Briefing en analyse

Het is belangrijk om een duidelijk beeld te krijgen wat uw eisen en wensen zijn aan het eindproduct. Daarom ontvang ik graag een uitgebreide omschrijving van de opdracht(en).

2. Aanleveren van materiaal

Voor sommige opdrachten heb ik materiaal van u nodig om te verwerken in het concept. Hierbij moet u denken aan tekst, beeldmateriaal en eventuele voorbeelden.

3. Concept

Het concept is het eerste ontwerp wat u kunt zien als een schets. Op basis van dit concept kunt u op- en aanmerkingen geven die ik kan toepassen in het definitieve ontwerp.

4. Ontwerp

Wanneer de laatste aandachtspunten in het concept zijn verwerkt ontvangt u van mij het definitieve ontwerp via de mail.

5. Eindproduct

In specifieke gevallen moet het ontwerp van drukwerk aangeleverd worden bij een drukkerij. Ik kan ook dit proces voor u uit handen nemen en regelen dat het fysieke eindproduct netjes bij u wordt afgeleverd

Offerte aanvraag

U kunt gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen via het contactformulier. Op basis van de briefing ontvangt u een planning en offerte van de opdracht(en) via de mail. U kunt de opdracht(en) bevestigen door de offerte te ondertekenen.