Terug naar Huisstijl

Huisstijl handboek

Creatie van een huisstijl handboek

Categorie:

Beschrijving

Op zoek naar een huisstijl handboek? De richtlijnen voor het gebruik van uw huisstijl of corporate identity worden vastgelegd in een huisstijlhandboek. Zo is het duidelijk voor personeel, partners en grafisch vormgevers hoe ze gebruik moeten maken van uw huisstijl.

Huisstijl handboek

In het huisstijl handboek staat beschreven hoe het logo gebruikt mag worden, waaronder de minimale grootte en kleurcombinaties. De exacte kleuren van de huisstijl staan genoteerd in RGB, CMYK, PANTONE en HEX kleurcodes. Bij het onderdeel typografie staat een duidelijk overzicht van de lettertypes die binnen de huisstijl worden gebruikt. Aan de hand van een duidelijk stappenplan krijgt u volledig inzicht in de werkzaamheden en voortgang van de opdracht.

1. Aanleveren van materiaal

Heeft u al een logo of complete huisstijl? Dan heb ik materiaal van u nodig om te verwerken in het huisstijl handboek. Hierbij moet u denken aan het bestaande logo en eventuele gebruikte lettertypes.

2. Concept

Het concept is de eerste opzet van het handboek. Op basis van dit concept kunt u op- en aanmerkingen geven die ik kan toepassen in het definitieve handboek.

3. Afronding

Wanneer de laatste aandachtspunten in het concept zijn verwerkt ontvangt u van mij het definitieve huisstijlhandboek via de mail.

Offerte aanvraag

U kunt gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen via het contactformulier. Op basis van de briefing ontvangt u een planning en offerte van de opdracht(en) via de mail. U kunt de opdracht(en) bevestigen door de offerte te ondertekenen.