Terug naar Huisstijl

Lettertype

Grafisch ontwerp van een uniek lettertype

Categorie:

Beschrijving

Op zoek naar een ontwerp van uw eigen lettertype? Op het internet zijn talloze gratis lettertypes of fonts te vinden, maar deze mag u niet altijd gebruiken voor commerciële doeleinden. U kunt een licentie kopen om deze lettertypes te mogen gebruiken, maar een groot nadeel is dat u niet de enige bent die een licentie aanschaft. Voor een professionele en creatieve uitstraling kunt u het beste kiezen om een eigen lettertype te creëren.

Ontwerp lettertype

Een uniek lettertype voor uw merk, bedrijf of organisatie. Alle letters van het alfabet hebben een originele grafische vormgeving inclusief kapitalen, cijfers en de meestgebruikte leestekens. Aan de hand van een duidelijk stappenplan krijgt u volledig inzicht in de werkzaamheden en voortgang van de opdracht.

1. Briefing en analyse

Het is belangrijk om een duidelijk beeld te krijgen wat uw eisen en wensen zijn aan het eindproduct. Daarom ontvang ik graag een uitgebreide omschrijving van de opdracht(en).

2. Aanleveren van materiaal

Voor sommige opdrachten heb ik materiaal van u nodig om te verwerken in het concept. Hierbij moet u denken aan tekst, beeldmateriaal en aanleverspecificaties van de drukkerij.

3. Concept

Het concept is het eerste ontwerp wat u kunt zien als een schets. Op basis van dit concept kunt u op- en aanmerkingen geven die ik kan toepassen in het definitieve lettertype.

4. Ontwerp

Wanneer de laatste aandachtspunten in het concept zijn verwerkt ontvangt u van mij het definitieve lettertype via de mail.

Offerte aanvraag

U kunt gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen via het contactformulier. Op basis van de briefing ontvangt u een planning en offerte van de opdracht(en) via de mail. U kunt de opdracht(en) bevestigen door de offerte te ondertekenen.