Terug naar Huisstijl

Logo

Grafisch ontwerp van een woordmerk en beeldmerk

Categorie:

Beschrijving

Op zoek naar een origineel logo ontwerp? Het logo van uw merk, bedrijf of organisatie is een grafische uiting dat zorgt voor herkenning en is de eerste stap naar een huisstijl. Het logo kan bestaan uit een woordmerk, beeldmerk of een combinatie van woord en beeld.

Logo ontwerp

Een origineel logo ontwerp op basis van de aangeleverde informatie als de naam, missie en doelgroep van uw onderneming. Aan de hand van een duidelijk stappenplan krijgt u volledig inzicht in de werkzaamheden en voortgang van de opdracht.

1. Briefing en analyse

Het is belangrijk om een duidelijk beeld te krijgen wat uw eisen en wensen zijn aan het eindproduct. Daarom ontvang ik graag een uitgebreide omschrijving van de opdracht(en).

2. Aanleveren van materiaal

Voor sommige opdrachten heb ik materiaal van u nodig om te verwerken in het concept. Hierbij moet u denken aan tekst, beeldmateriaal en aanleverspecificaties van de drukkerij.

3. Concept

Het concept is het eerste ontwerp wat u kunt zien als een schets. Op basis van dit concept kunt u op- en aanmerkingen geven die ik kan toepassen in het definitieve ontwerp.

4. Ontwerp

Wanneer de laatste aandachtspunten in het concept zijn verwerkt ontvangt u van mij het definitieve ontwerp via de mail.

Offerte aanvraag

U kunt gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen via het contactformulier. Op basis van de briefing ontvangt u een planning en offerte van de opdracht(en) via de mail. U kunt de opdracht(en) bevestigen door de offerte te ondertekenen.