Terug naar Huisstijl

Slogan creatie

Bedenken van een pakkende slagzin

Categorie:

Beschrijving

Op zoek naar een originele en pakkende slogan? Een slagzin of slogan is doorgaans een korte zin die wordt gebruikt voor commerciële doeleinden. Wanneer de naam van uw merk, bedrijf of organisatie is vastgelegd, kunt u kiezen voor creatie van een bijpassende slagzin of slogan, om de boodschap van uw onderneming duidelijk te maken.

Slogan creatie

Op basis van de aangeleverde informatie als de naam, missie en doelgroep van uw onderneming ga ik brainstormen om een aantal originele slagzinnen met achterliggende betekenis te verzinnen die we vervolgens samen kunnen bespreken om tot een geschikte slogan te komen. Aan de hand van een duidelijk stappenplan krijgt u volledig inzicht in de werkzaamheden en voortgang van de opdracht.

1. Briefing en analyse

Het is belangrijk om een duidelijk beeld te krijgen wat het doel is van uw bestaande of startende onderneming. Daarom ontvang ik graag een uitgebreide omschrijving van de opdracht(en).

2. Concept

Het concept bestaat uit verschillende slagzinnen met de achterliggende gedachten. Op basis van dit concept kunt u op- en aanmerkingen geven om zo tot een definitieve slagzin te komen.

3. Afronding

Wanneer de definitieve slagzin is gekozen moet u deze zo spoedig mogelijk kenbaar maken door het bijvoorbeeld in uw website en social media te verwerken. Op deze manier is de slagzin automatisch auteursrechtelijk beschermt.

4. Merkregistratie

Verdere registratie is voor het auteursrecht niet noodzakelijk, maar als u goede juridische bescherming wenst, dan zult u de slagzin moeten registreren als merk. Eventueel kan ik u bijstaan in de registratie van uw slagzin om gebruik te maken van het merkenrecht.

Offerte aanvraag

U kunt gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen via het contactformulier. Op basis van de briefing ontvangt u een planning en offerte van de opdracht(en) via de mail. U kunt de opdracht(en) bevestigen door de offerte te ondertekenen.