Terug naar Huisstijl

Voertuig

Grafische vormgeving van een voertuig

Categorie:

Beschrijving

Op zoek naar een de grafische vormgeving van een voertuig? Het voertuig dat door u of uw personeel wordt bestuurd kan worden ingezet als effectief marketingmiddel. Doordat het voertuig constant verplaatst wordt het gezien door een grote groep mensen op verschillende locaties. Zo kan uw bus, auto, motor of zelfs uw scooter of fiets dienen als gratis reclame voor verschillende doelgroepen. U kunt kiezen om het complete voertuig te laten wrappen met een speciale folie of bestickering door middel van losse stickers.

Vormgeving voertuig

Professionele grafische vormgeving voor de bestickering, belettering of complete wrap in uw eigen huisstijl en op een voertuig naar keuze. Aan de hand van een duidelijk stappenplan krijgt u volledig inzicht in de werkzaamheden en voortgang van de opdracht.

1. Briefing en analyse

Het is belangrijk om een duidelijk beeld te krijgen wat uw eisen en wensen zijn aan het eindproduct. Daarom ontvang ik graag een uitgebreide omschrijving van de opdracht(en).

2. Aanleveren van materiaal

Voor sommige opdrachten heb ik materiaal van u nodig om te verwerken in het concept. Hierbij moet u denken aan tekst, beeldmateriaal en aanleverspecificaties van de drukkerij.

3. Concept

Het concept is het eerste ontwerp wat u kunt zien als een schets. Op basis van dit concept kunt u op- en aanmerkingen geven die ik kan toepassen in het definitieve ontwerp.

4. Ontwerp

Wanneer de laatste aandachtspunten in het concept zijn verwerkt ontvangt u van mij het definitieve ontwerp via de mail en kan ik eventueel de productie van het eindproduct voor u realiseren.

5. Eindproduct

In specifieke gevallen moet het ontwerp van drukwerk aangeleverd worden bij een drukkerij. Ik kan ook dit proces voor u uit handen nemen en regelen dat het fysieke eindproduct netjes bij u wordt afgeleverd.

Offerte aanvraag

U kunt gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen via het contactformulier. Op basis van de briefing ontvangt u een planning en offerte van de opdracht(en) via de mail. U kunt de opdracht(en) bevestigen door de offerte te ondertekenen.