Terug naar Reclame

Banner

Grafische vormgeving van een banner

Categorieën: ,

Beschrijving

Op zoek naar een opvallende grafische vormgeving van een banner? Een banner is een langwerpige print dat doorgaans wordt gebruikt voor promotie, reclame of verspreiding van informatie. De banner of spandoek kan op verschillende materialen worden geprint, afhankelijk van de locatie van de banner en de periode dat deze ingezet gaat worden.

Vormgeving banner

Professionele en opvallende grafische vormgeving van een banner op groot formaat in uw eigen huisstijl en gericht op uw doelgroep. U kunt kiezen tussen een horizontale banner die in de meeste gevallen ergens word opgehangen of een verticale banner die rechtopstaand gebruikt kan worden als roll-up of kruisbanner. De banner kunt u laten drukken en digitaal verspreiden. Aan de hand van een duidelijk stappenplan krijgt u volledig inzicht in de werkzaamheden en voortgang van de opdracht.

1. Briefing en analyse

Het is belangrijk om een duidelijk beeld te krijgen wat uw eisen en wensen zijn voor het eindproduct. Daarom ontvang ik graag een uitgebreide omschrijving van de opdracht(en).

2. Aanleveren van materiaal

Voor sommige opdrachten heb ik materiaal van u nodig om te verwerken in het concept. Hierbij moet u denken aan tekst, beeldmateriaal en aanleverspecificaties van de drukkerij.

3. Concept

Het concept is het eerste ontwerp wat u kunt zien als een schets. Op basis van dit concept kunt u op- en aanmerkingen geven die ik kan toepassen in het definitieve ontwerp.

4. Ontwerp

Wanneer de laatste aandachtspunten in het concept zijn verwerkt ontvangt u van mij het definitieve ontwerp via de mail en kan ik eventueel de productie van het eindproduct voor u realiseren.

6. Eindproduct

In specifieke gevallen moet het ontwerp van drukwerk aangeleverd worden bij een drukkerij. Ik kan ook dit proces voor u uit handen nemen en regelen dat het fysieke eindproduct netjes bij u wordt afgeleverd.

Offerte aanvraag

U kunt gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen via het contactformulier. Op basis van de briefing ontvangt u een planning en offerte van de opdracht(en) via de mail. U kunt de opdracht(en) bevestigen door de offerte te ondertekenen.