Terug naar Reclame

Digitale banner

Grafische vormgeving van een digitale banner

Categorieën: ,

Beschrijving

Op zoek naar de grafische vormgeving van een digitale banner? Een digitale banner is meestal een langwerpige afbeelding dat doorgaans wordt gebruikt voor promotie, reclame of verspreiding van informatie op het internet. Door op de banner te klikken wordt een pagina geopend waar meer informatie te vinden is over het geadverteerde. Een banner bestaat meestal uit een JPEG of GIF-bestand met standaardafmetingen dat in de browser getoond wordt. Door gebruik te maken van kleur en animaties wordt de aandacht getrokken van de bezoekers.

Vormgeving digitale banner

Een professionele en opvallende grafische vormgeving van een banner die u kunt gebruiken op het internet. U kunt kiezen tussen een horizontale of een verticale banner op een formaat naar keuze. Aan de hand van een duidelijk stappenplan krijgt u volledig inzicht in de werkzaamheden en voortgang van de opdracht.

1. Briefing en analyse

Het is belangrijk om een duidelijk beeld te krijgen wat uw eisen en wensen zijn aan het eindproduct. Daarom ontvang ik graag een uitgebreide omschrijving van de opdracht(en).

2. Aanleveren van materiaal

Voor sommige opdrachten heb ik materiaal van u nodig om te verwerken in het concept. Hierbij moet u denken aan tekst, beeldmateriaal en eventuele voorbeelden.

3. Concept

Het concept is het eerste ontwerp wat u kunt zien als een schets. Op basis van dit concept kunt u op- en aanmerkingen geven die ik kan toepassen in het definitieve ontwerp.

4. Ontwerp

Wanneer de laatste aandachtspunten in het concept zijn verwerkt ontvangt u van mij het definitieve ontwerp via de mail.

Offerte aanvraag

U kunt gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen via het contactformulier. Op basis van de briefing ontvangt u een planning en offerte van de opdracht(en) via de mail. U kunt de opdracht(en) bevestigen door de offerte te ondertekenen.