Terug naar Reclame

Reclamevideo

Montage van een reclamevideo

Categorieën: ,

Beschrijving

Op zoek naar een originele reclamevideo? Een commercial is een ander woord voor reclamevideo of reclamespot. Commercials zijn vooral bekend van televisie maar zie je ook voorbij komen in YouTube video’s en andere websites. Het doel van een reclamevideo is voornamelijk om producten en diensten te verkopen maar kan ook gebruikt worden om een bepaalde boodschap over te brengen naar de kijkers.

Reclamevideo

Montage van een korte reclamevideo in HD kwaliteit die u kunt inzetten als commercial op televisie of als advertentie op YouTube en andere websites. Aan de hand van een duidelijk stappenplan krijgt u volledig inzicht in de werkzaamheden en voortgang van de opdracht.

1. Briefing en analyse

Het is belangrijk om een duidelijk beeld te krijgen wat uw eisen en wensen zijn aan het eindproduct. Daarom ontvang ik graag een uitgebreide omschrijving van de opdracht(en).

2. Aanleveren van materiaal

Voor sommige opdrachten heb ik materiaal van u nodig om te verwerken in het concept. Hierbij moet u denken aan tekst, beeldmateriaal en eventuele voorbeelden.

3. Concept

Het concept is de eerste opzet van de video. Op basis van dit concept kunt u op- en aanmerkingen geven die ik kan toepassen in de definitieve video.

4. Eindmontage

Wanneer de laatste aandachtspunten in het concept zijn verwerkt ontvangt u van mij de definitieve video via de mail.

Offerte aanvraag

U kunt gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen via het contactformulier. Op basis van de briefing ontvangt u een planning en offerte van de opdracht(en) via de mail. U kunt de opdracht(en) bevestigen door de offerte te ondertekenen.