Terug naar Video

Animatie

Geanimeerde video

Categorie:

Beschrijving

Op zoek naar een originele animatie? Door verschillende stilstaande beelden achter elkaar te plaatsen ontstaat er een animatie. Animaties worden vooral gebruikt om een beweging te visualiseren of om de aandacht te trekken. Voorbeelden van lange animaties zijn tekenfilms en animatiefilms. Korte animaties zijn bijvoorbeeld digitale banners en andere GIF afbeeldingen.

Animatie

Montage van een korte animatie die onder andere gebruikt kan worden in video’s, presentaties of websites. Aan de hand van een duidelijk stappenplan krijgt u volledig inzicht in de werkzaamheden en voortgang van de opdracht.

1. Briefing en analyse

Het is belangrijk om een duidelijk beeld te krijgen wat uw eisen en wensen zijn aan het eindproduct. Daarom ontvang ik graag een uitgebreide omschrijving van de opdracht(en).

2. Aanleveren van materiaal

Voor sommige opdrachten heb ik materiaal van u nodig om te verwerken in het concept. Hierbij moet u denken aan tekst, beeldmateriaal en eventuele voorbeelden.

3. Concept

Het concept is de eerste opzet van de animatie. Op basis van dit concept kunt u op- en aanmerkingen geven die ik kan toepassen in de definitieve animatie.

4. Eindmontage

Wanneer de laatste aandachtspunten in het concept zijn verwerkt ontvangt u van mij de definitieve animatie via de mail.

Offerte aanvraag

U kunt gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen via het contactformulier. Op basis van de briefing ontvangt u een planning en offerte van de opdracht(en) via de mail. U kunt de opdracht(en) bevestigen door de offerte te ondertekenen.