Terug naar Video

Bumper video

Montage van een korte video

Categorie:

Beschrijving

Op zoek naar een originele bumper video? Een bumper is een kort filmpje die als onderbreking dient tussen andere beelden of programma’s door. Bumpers worden bijvoorbeeld ingezet als aankondiging van een reclameblok of overschakeling naar een volgend onderdeel van een programma. Een bumper duurt slecht enkele seconden en heeft dezelfde stijl als de intro van het programma.

Bumper video

Een professionele bumper in HD kwaliteit die u kunt gebruiken als korte onderbreking in uw video’s of vlogs. Aan de hand van een duidelijk stappenplan krijgt u volledig inzicht in de werkzaamheden en voortgang van de opdracht.

1. Briefing en analyse

Het is belangrijk om een duidelijk beeld te krijgen wat uw eisen en wensen zijn aan het eindproduct. Daarom ontvang ik graag een uitgebreide omschrijving van de opdracht(en).

2. Aanleveren van materiaal

Voor sommige opdrachten heb ik materiaal van u nodig om te verwerken in het concept. Hierbij moet u denken aan tekst, beeldmateriaal en eventuele voorbeelden.

3. Concept

Het concept is de eerste opzet van de video. Op basis van dit concept kunt u op- en aanmerkingen geven die ik kan toepassen in de definitieve video.

4. Eindmontage

Wanneer de laatste aandachtspunten in het concept zijn verwerkt ontvangt u van mij de definitieve video via de mail.

Offerte aanvraag

U kunt gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen via het contactformulier. Op basis van de briefing ontvangt u een planning en offerte van de opdracht(en) via de mail. U kunt de opdracht(en) bevestigen door de offerte te ondertekenen.