Terug naar Video

Videomontage

Videomontage per uur

Categorie:

Beschrijving

Op zoek naar een editor voor videomontage? Een video of vlog bestaat in de meeste gevallen uit meerdere verschillende opnames. Het knippen en plakken van deze korte opnames tot een lange video noemen we monteren. Deze opnames worden bewerkt tot een vloeiende video met verschillende effecten om er vervolgens audio en muziek onder te plaatsen en zo de juiste sfeer te bepalen.

Videomontage

Een video in HD kwaliteit bestaande uit uw aangeleverde opnames die vloeiend in elkaar overlopen met bijpassende muziek en effecten. Aan de hand van een duidelijk stappenplan krijgt u volledig inzicht in de werkzaamheden en voortgang van de opdracht.

1. Briefing en analyse

Het is belangrijk om een duidelijk beeld te krijgen wat uw eisen en wensen zijn aan het eindproduct. Daarom ontvang ik graag een uitgebreide omschrijving van de opdracht(en).

2. Aanleveren van materiaal

Voor sommige opdrachten heb ik materiaal van u nodig om te verwerken in het concept. Hierbij moet u denken aan tekst, beeldmateriaal en eventuele voorbeelden.

3. Concept

Het concept is de eerste opzet van de video. Op basis van dit concept kunt u op- en aanmerkingen geven die ik kan toepassen in de definitieve video.

4. Eindmontage

Wanneer de laatste aandachtspunten in het concept zijn verwerkt ontvangt u van mij de definitieve video via de mail.

Offerte aanvraag

U kunt gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen via het contactformulier. Op basis van de briefing ontvangt u een planning en offerte van de opdracht(en) via de mail. U kunt de opdracht(en) bevestigen door de offerte te ondertekenen.

Extra informatie

Uren

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10