Terug naar Webdesign

Email template

Grafische opmaak van email template

Categorie:

Beschrijving

Op zoek naar de grafische vormgeving van een email template? Email is een veelgebruikt marketingmiddel om potentiële en huidige klanten te informeren over de laatste ontwikkelingen en aanbiedingen. Een nette grafische vormgeving van uw mailing zorgt voor een professionele uitstraling en word afgestemd op de huisstijl van uw onderneming. Door gebruik te maken van een template kunt u deze opmaak hergebruiken en hoeft u voor elke nieuwe mailing alleen de inhoud te bewerken.

Email template

Professionele grafische vormgeving van een responsive email template in uw eigen huisstijl en opgemaakt in het platform dat u gebruikt voor mailings. Aan de hand van een duidelijk stappenplan krijgt u volledig inzicht in de werkzaamheden en voortgang van de opdracht.

1. Briefing en analyse

Het is belangrijk om een duidelijk beeld te krijgen wat uw eisen en wensen zijn aan het eindproduct. Daarom ontvang ik graag een uitgebreide omschrijving van de opdracht(en).

2. Aanleveren van materiaal

Voor sommige opdrachten heb ik materiaal van u nodig om te verwerken in het concept. Hierbij moet u denken aan tekst, beeldmateriaal en eventuele voorbeelden.

3. Concept

Het concept is het eerste ontwerp wat u kunt zien als een schets. Op basis van dit concept kunt u op- en aanmerkingen geven die ik kan toepassen in het definitieve ontwerp.

4. Ontwerp

Wanneer de laatste aandachtspunten in het concept zijn verwerkt ontvangt u van mij het definitieve ontwerp via de mail.

Offerte aanvraag

U kunt gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen via het contactformulier. Op basis van de briefing ontvangt u een planning en offerte van de opdracht(en) via de mail. U kunt de opdracht(en) bevestigen door de offerte te ondertekenen.