Terug naar Webdesign

HTML website

Standaard HTML website

Categorie:

Beschrijving

Op zoek naar een complete website? De website is het online visitekaartje van uw onderneming en is een slimme manier om op het internet gevonden te worden. De website kan ingezet worden om nieuwe klanten te werven, informatie te verstrekken en te communiceren met uw huidige klanten en partners. Een standaard website is niet gekoppeld aan een management systeem waardoor de inhoud alleen kan worden bijgewerkt met kennis van HTML.

HTML website

Een professionele responsive website in uw eigen huisstijl en opgemaakt door middel van HTML en CSS. Aan de hand van een duidelijk stappenplan krijgt u volledig inzicht in de werkzaamheden en voortgang van de opdracht.

1. Briefing en analyse

Het is belangrijk om een duidelijk beeld te krijgen wat uw eisen en wensen zijn aan de website. Daarom ontvang ik graag een uitgebreide omschrijving van de opdracht.

2. Aanleveren van materiaal

Voor sommige opdrachten heb ik materiaal van u nodig om te verwerken in het concept. Hierbij moet u denken aan tekst, beeldmateriaal en gegevens van de webhosting.

3. Concept

Het concept is de eerste opzet van de website. Op basis van dit concept kunt u op- en aanmerkingen geven die ik kan toepassen in de definitieve website.

4. Lancering

Wanneer de laatste aandachtspunten in het concept zijn verwerkt kan de website openbaar gemaakt worden voor bezoekers en krijgt u eventueel een handleiding om uw eigen website zelf te onderhouden.

5. Onderhoud

Heeft u geen tijd of kennis om de website zelf te onderhouden? Dan kunt u kiezen voor een voordelig abonnement waarbij de website altijd up to date blijft.

Offerte aanvraag

U kunt gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen via het contactformulier. Op basis van de briefing ontvangt u een planning en offerte van de opdracht(en) via de mail. U kunt de opdracht(en) bevestigen door de offerte te ondertekenen.