Terug naar Webdesign

YouTube branding

Branding van een YouTube kanaal

Categorie:

Beschrijving

Op zoek naar professionele branding van uw YouTube kanaal? De branding van uw YouTube kanaal bestaat uit een profielfoto, bannerafbeelding en videowatermerk. Voor een professionele uitstraling is het noodzakelijk dat deze vormgeving duidelijk en scherp is. Ook de kwaliteit van de video’s is van groot belang.

YouTube branding

Professionele en hoge kwaliteit afbeeldingen voor de profielfoto en bannerafbeelding van uw YouTube kanaal en watermerk van uw YouTube video’s. Aan de hand van een duidelijk stappenplan krijgt u volledig inzicht in de werkzaamheden en voortgang van de opdracht.

1. Briefing en analyse

Het is belangrijk om een duidelijk beeld te krijgen wat uw eisen en wensen zijn aan het eindproduct. Daarom ontvang ik graag een uitgebreide omschrijving van de opdracht(en).

2. Aanleveren van materiaal

Voor sommige opdrachten heb ik materiaal van u nodig om te verwerken in het concept. Hierbij moet u denken aan tekst, beeldmateriaal en eventuele voorbeelden.

3. Concept

Het concept is het eerste ontwerp wat u kunt zien als een schets. Op basis van dit concept kunt u op- en aanmerkingen geven die ik kan toepassen in het definitieve ontwerp.

4. Ontwerp

Wanneer de laatste aandachtspunten in het concept zijn verwerkt ontvangt u van mij het definitieve ontwerp via de mail.

Offerte aanvraag

U kunt gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen via het contactformulier. Op basis van de briefing ontvangt u een planning en offerte van de opdracht(en) via de mail. U kunt de opdracht(en) bevestigen door de offerte te ondertekenen.