Wizarts heeft als ontwerper, grafisch vormgever en webdesigner projecten mogen uitvoeren in opdracht van FabLab BeNeLux.

FabLabs zijn onderdeel van een wereldwijde community waarvan de naam een samentrekking is van Fabrication Laboratory. Een FabLab is een openbare digitale werkplaats waar mensen worden uitgenodigd om zelf dingen te maken door middel van verschillende technieken en waar het openlijk delen van ontwerpen en ideeën wordt aangemoedigd. Of anders gezegd: een werkplaats die laagdrempelige toegang biedt tot een aantal computergestuurde prototyping machines, waarmee gebruikers hun ideeën kunnen omzetten naar tastbare producten.

Een FabLab heeft in principe een lasersnijder, een CNC-frees, een 3D-printer, een foliesnijder en een elektronicahoek. Een belangrijk kenmerk van FabLabs is dat zij hun kennis delen met andere FabLabs. Het zijn vaak kweekvijvers voor innovaties.

In opdracht van FabLab BeNeLux heeft Wizarts de opmaak gedaan van de Facebook pagina en de grafische vormgeving verzorgd van rollbanners en een stoepbord.

  • Opdrachtgever: FabLab BeNeLux
  • Opdracht: Social media, rollbanners, stoepbord
  • Software: Adobe Photoshop, Adobe Illustrator
  • Website: https://www.fablab.nl