Wizarts heeft als ontwerper, grafisch vormgever en webdesigner projecten mogen uitvoeren voor Van der Laan.

Van der Laan in Zwaag is één van de grotere technische bedrijven in Noord-Holland. Met een mix van jonge ideeën en jarenlange ervaring zijn we met circa 120 innovatieve deskundigen actief in een breed segment van de markt. Bovendien staan de ervaren servicemonteurs 24 uur per dag, 7 dagen per week voor hun klanten klaar.

Het leveren en bieden van toegevoegde waarde voor de klanten is de basis van hun werkwijze. De bedrijfsdoelstelling is dan ook enthousiaste klanten en medewerkers met een gezonde marge.

De klant staat daarbij centraal. De techniek moet meer dan goed werken. Het vormt immers het kloppend hart van uw bedrijf. Maar het gaat er ook om wat de klanten met deze techniek kunnen. Slimmer werken en een beheersbaarheid van de exploitatielasten zijn de uitdagingen!

In opdracht van Vitasys heeft Wizarts voor Van der Laan in Zwaag de grafische vormgeving van de narrowcasting verzorgd en daarbij een cursus gegeven om de content te beheren met behulp van het gebruiksvriendelijke systeem van TDM Signage.

  • Opdrachtgever: Vitasys B.V.
  • Opdracht: Narrowcasting
  • Software: TDM Signage, Adobe Photoshop
  • Website: https://www.teamvdl.nl