Wizarts heeft als ontwerper, grafisch vormgever en webdesigner projecten mogen uitvoeren voor Vinyl Handschoenen Specialist.

Vinyl Handschoenen Specialist is een initiatief van Stockhunter Projects B.V. De opzet is de klant tegen een zo laag mogelijk bedrag een handschoen te leveren die voldoet aan de hoogste kwaliteit en aan de hoogste specificaties.

Stockhunter Projects is eigenaar van de merknamen Impulzz, Feather Gloves en Feather disposables. Alle vinyl handschoenen vallen onder de naam Impulzz, de nitrile en latex handschoenen vallen onder de naam Feather Gloves en de disposables vallen onder Feather disposables. Omdat zij zelf rechtstreeks importeren slaan ze de tussenhandel over en kunnen klanten direct profiteren van de vaste lage prijzen.

In opdracht van Stockhunter Projects heeft Wizarts voor de website Vinyl-handschoenenspecialist e-mail templates opgemaakt voor de mailings en productfoto’s geschoten en bewerkt. Daarnaast heb ik de grafische vormgeving verzorgd van verpakkingen, flyers en de social media kanalen.