Wizarts heeft als ontwerper, grafisch vormgever en webdesigner projecten mogen uitvoeren voor WerkSaam Westfriesland.

WerkSaam Westfriesland helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op weg naar werk. Dit zijn mensen die geen baan hebben en zonder hulp ook moeilijk een baan vinden. Zij werken voor de inwoners van de zeven Westfriese gemeenten. Het talent van de werkzoekende en de wens van de werkgever zijn voor hen het belangrijkste.

Zij helpen u bij uw zoektocht naar een baan. Bij bedrijven, overheden of in het eigen leer-werkbedrijf van WerkSaam. Kunt u nog niet aan het werk? Dan ontvangt u een uitkering. Zij geloven dat iedereen recht heeft op werk. Of u nu hoog- of laagopgeleid bent. En of u een arbeidsbeperking heeft, of niet.

WerkSaam Westfriesland ontwikkelt en bemiddelt werkzoekenden richting een baan. Zij werken samen met het UWV in het WerkgeversServicepunt NHN en hebben voor u het grootste aanbod aan werkzoekenden in deze regio. Zij zoeken, samen met u, naar de juiste medewerker. U heeft bij WerkSaam één contactpersoon waar u al uw zaken mee regelt.

In opdracht van Vitasys heeft Wizarts voor WerkSaam Westfriesland in Hoorn de grafische vormgeving van de narrowcasting verzorgd.